Allan Hansen Automobiler A/S

Gl. Vejlevej 63, Daugård, 8721
Allan Hansen Automobiler A/S Allan Hansen Automobiler A/S is one of the popular Car Dealership located in Gl. Vejlevej 63 ,Daugård listed under Automotive Wholesaler in Daugård , Automotive Repair Shop in Daugård , Automotive Leasing Service in Daugård ,

Contact Details & Working Hours

More about Allan Hansen Automobiler A/S

Velkommen til Allan Hansen Automobiler A/S

én af Danmarks største forhandlere af brugte biler

25000 Solgte brugte biler og 25000 tilfredse kunder.

Der er klar besked. For os er det et tegn på, at det, vi gør, er rigtigt og du får et klart signal om, at det er lige så sikkert at købe brugt som nyt. i hvert fald så længe du vælger en af de forhandlere, som prioriterer garanti og kundeservice.

Vi er et ukompliceret selskab, der kun beskæftiger sig med det, vi er gode til. Køb og salg af brugte biler. Altid med et vågent øje på kvalitet og kundepleje.

Kvalitet, garanti og pris plejer at følges ad. Men hos os er prisen ofte 10.000 - 20.000 kr billigere på almindelige mellemklassebiler. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gennem de sidste 30 år har opbygget et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa.

Den daglig kontakt med vores danske og udenlandske forhandlere giver os mulighed for at opdrive og tilbyde nogle af markedets bedste bud. Bilerne opkøbes bl.a. fra store fabriksejede forretninger, hvor der er fuld dokumentation for kørte km og for, at bilen ikke har været trafikskadet.

Du kan når som helst kontakte vores salgsafdeling, hvis du vil have mere at vide. Eller hvis du vil have et godt tilbud selvfølgelig!

Map of Allan Hansen Automobiler A/S