J.P.Johannsen a/s

Sdr. Landevej 22, Kliplev, 6200 ,Denmark
J.P.Johannsen a/s J.P.Johannsen a/s is one of the popular Cargo & Freight Company located in Sdr. Landevej 22 ,Kliplev listed under Cargo & Freight Company in Kliplev , Cargo & freight company in Kliplev ,

Contact Details & Working Hours

More about J.P.Johannsen a/s


Nu kan vi selv følgelig begynde at remse op at vi kører med kipper, med forvogn/hænger osv. osv... men så kan vi jo blive ved.

Kort sagt har vi en løsning på ethvert behov vores kunder måtte have. Meget af vores materiel er desuden indkøbt i samarbejde med en specifik kunde, for at kunne løse opgaven bedst muligt. Så har du behovet har vi løsningen! Men som regel kan det løses med den alsidige vognpark vi gennem tiden har opbygget.

Vores vognpark opfylder ligeledes de til enhver tid gældende miljøkrav, og meget af materiellet kører med de nyeste euronormer. Derudover er meget opbygget til at udnytte lastevne og gældende regler omkring lastemuligheder og akseltryk bedst muligt.

Alle biler er udstyret med satelitover vågning, så vi automatisk får transporttid og tidsforbrug optimeret, og dette kombineret med erfarne og kompetente chauffører

- ja så kører det!

Map of J.P.Johannsen a/s